ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Για πρώτη φορά ο Φορτούνης σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς

UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης για πρώτη φορά ως παίκτης της Εθνικής κατάφερε να σκοράρει για δεύτερό σερί ματς, φτάνοντας συνολικά τα έξι γκολ σε 41 διεθνείς συμμετοχές. (VIDEOS)

Την φετινή σεζόν ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί μια τρομερή σεζόν με τον Ολυμπιακό και διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, ήταν κόντρα στη Βοσνία ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής, "κουβαλώντας" την στις πλάτες του στη μεγάλη αντεπίθεση από το 2-0 που έγινε 2-2.

Μάλιστα, με δικό του γκολ από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, η γαλανόλευκη μείωσε σε 2-1 στο 64ο λεπτό, προτού έρθει η ισοφάριση από τον Κολοβό στο 85'. Στην 41η του εμφάνιση με το εθνόσημο, ο Φορτούνης έφτασε τα έξι γκολ και συνεχίζει για ακόμα περισσότερα.

Θα πρέπει μάλιστα να τονιστεί ότι για πρώτη φορά σκόραρε σε δύο συνεχόμενα ματς με την Εθνική. Μετά το γκολ του στο 0-2 με το Λιχτενστάιν από τη μπαλιά του Κουρμπέλη, βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα στη Ζένιτσα. Επίσης, έγινε ο 36ος διεθνής που φτάνει τα έξι τέρματα με την Εθνική Ελλάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ