ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η εντολή του Αναστασιάδη στον Κολοβό

Εθνική Ελλάδας: Η εντολή του Αναστασιάδη στον Κολοβό

Διαβάστε στο Sport24.gr ποια ήταν η εντολή και το προαίσθημα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Άγγελου Αναστασιάδη, όταν έριξε στη μάχη τον Δημήτρη Κολοβό στην ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βοσνία.

Ο Δημήτρης Κολοβός με το γκολ που πέτυχε χάρισε στην Εθνική Ελλάδας το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Βοσνίας για τη δεύτερη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Ο 65χρονος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Άγγελος Αναστασιάδης, πέρασε στο 67ο λεπτό τον Δημήτρη Κολοβό στη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο 25χρονος μέσος της Ομόνοιας, ο οποίος επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στην Εθνική, πέτυχε το πρώτο του γκολ με αυτήν στο 85ο.

Λίγα λεπτά πριν περάσει στον αγωνιστικό χώρου του "Μπίλινο Πόλιε" της Ζένιτσα, ο προπονητής τον κάλεσε κοντά του. Η εντολή για το χώρο κίνησής του στο γήπεδο ξεκάθαρη. Συνοδευόμενη, ωστόσο, κι από ένα προαίσθημα που εξέφρασε εκείνη τη στιγμή - η Ελλάδα είχε μειώσει μόλις σε 2-1 με την εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη - ο Άγγελος Αναστασιάδης.

"Πήγαινε παίξε πίσω από τον επιθετικό, πιο ελεύθερος και κάνε το γκολ". Όπερ και εγένετο. Στο 76ο προειδοποίησε με σουτ αριστερά εντός περιοχής, αλλά ο Σέχιτς απέκρουσε. Στο 85ο λεπτό ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Αυτός που έφερε το βαθμό και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Ένα γκολ και ένας βαθμός που μπορεί να αποδειχτούν "χρυσοί" όσον αφορά στην πρόκριση της Ελλάδας στο Euro 2020.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς ο Δημήτρης Κολοβός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γκολ που πέτυχε και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει:

"Νομίζω πως δεν μπήκαμε καλά, οι Βόσνιοι μπήκαν πολύ καλύτερα, μας έπιασαν στον ύπνο. Αυτό που θα κρατήσουμε είναι ότι μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Καμιά φορά μπορεί να θεωρείς ότι μπορείς να πάρεις κάτι παραπάνω, και αυτό θέλουμε, αλλά και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός για την προσπάθεια που θα κάνουμε από εδώ και στο εξής.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και να συνδυαστεί με αποτέλεσμα για την Εθνική. Για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι κατόρθωμα να φορά το εθνόσημο. Πρέπει να τα δίνεις όλα. Εγώ θα τα δίνω όλα όποτε μου ζητηθεί. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα και θα το κάνω όποτε μου ζητηθεί. Είμαστε οικογένεια, είναι σημαντικός ο βαθμός για τη συνέχεια, έχουμε ταλέντο και καλή ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δημήτρης Κολοβός: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον σκόρερ της Εθνικής
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ