ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η κριτική των παικτών του Αναστασιάδη

Εθνική Ελλάδας: Η κριτική των παικτών του Αναστασιάδη

Το Sport24.gr "ακτινογραφεί" την απόδοση των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη μετά από το 2-2 με την Βοσνία στην Ζένιτσα.

Η Ελλάδα έπαθε μπλακ - άουτ στα πρώτα 15' στη Ζένιτσα και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Ωστόσο, η αλλαγή διάταξης και η κόκκινη που δέχθηκαν οι Βόσνιοι βοήθησαν την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να φύγει με το 2-2, έχοντας μάλιστα ευκαιρία να φέρει... τούμπα το ματς.

Το Sport24.gr "ακτινογραφεί" την απόδοση των διεθνών μας. Ξεχώρισε ο Κώστας Φορτούνης με τη συνολική του παρουσία στο ματς, αλλά ο άτυπος τίτλος του MVP πάει στον Κολοβό που με την υπέροχη κεφαλιά του ισοφάρισε στο 85'

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Ο γκολκίπερ της Μπενφίκα έκανε κάποιες λάθος εκτιμήσεις, ειδικότερα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς που πάθαμε τη ζημιά και έγινε το 2-0. Γενικά, ο "Οντι" δεν ήταν καλός και φαινόταν τόσο στις εξόδους του, όσο και όταν η μπάλα βρισκόταν στα πόδια του και έπρεπε να κάνει παιχνίδι από πίσω.

ΜΠΑΚΑΚΗΣ: Ο μπακ της ΑΕΚ χάθηκε στον εφιάλτη του πρώτου 15λεπτου. Αρκετά λάθη στην άμυνα και άγχος. Σταδιακά, πάντως, ανέβασε την απόδοσή του και όταν η Ελλάδα αποφάσισε, τελικά, να πιέσει στο α' ημίχρονο τα παρθενικά... ρήγματα τα έκανε εκείνος με σωστές κινήσεις προς την αντίπαλη περιοχή.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Σωκράτης επέστρεψε μετά από τραυματισμό και παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε η χώρα μας, δεν μπορούμε να πούμε ότι φέρει ευθύνη. Το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία στα πρώτα 15' ήταν γενικό.

ΣΙΟΒΑΣ: Όπως και ο "Πάπα", έτσι και ο στόπερ της Λεγανές ήταν καλός, σταθερός ενώ βοήθησε και επιθετικά την Ελλάδα με σωστές μεταβιβάσεις από την άμυνα. Στα αρνητικά, μόνο, θα σημειώσουμε ότι παρασύρθηκε και αυτός στο... χάος που προκλήθηκε από τα στημένα των γηπεδούχων στην αρχή του ματς.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Πολλά χιλιόμετρα ο Κούτρης. Στο πρώτο ημίχρονο "ok", όμως στο δεύτερο... έπεσαν πάνω του οι περισσότερες επιθέσεις. Δεν κατάφερε να δώσει κάποια ασίστ, ωστόσο έδειξε ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα αξιόπιστο μπακ στην αριστερή της πλευρά, καλύπτοντας το κενό του Σταφυλίδη.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ο Κουρμπέλης "πλήρωσε" την επιλογή του Αναστασιάδη να τον αρχίσει στα στόπερ. Όταν αποφασίστηκε ν' αλλάξει η διάταξη, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέβηκε στη μεσαία γραμμή, έστρωσε το παιχνίδι του και μαζί μ' αυτόν έπαιξε μπάλα και η Ελλάδα με ορθολογικούς προσανατολισμούς.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ο "Μπούχα" δεν ήταν καλός. Προσπάθησε να βοηθήσει την ανάπτυξη της ομάδας μας με αλλαγές παιχνιδιού, όμως δεν κατάφερε να γίνει χρήσιμος και ο Άγγελος Αναστασιάδης τον απέσυρε πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

ΖΕΚΑ: Κατά γενική ομολογία ο Ζέκα δεν παίρνει χαμηλούς βαθμούς, κάτω από τη βάση δηλαδή. Κόντρα στην Βοσνία ήταν όπως πάντα κινητικός, έδωσε βοήθειες στην άμυνα, ενώ κέρδισε την αποβολή του Πιάνιτς που ήταν κομβικής σημασίας. Βεβαίως, το highlight του αφορά την ασίστ στον Κολοβό για το 2-2.

ΣΑΜΑΡΗΣ: Παίρνει ευκαιρίες στην Μπενφίκα κι αυτό φαίνεται στα ματς με την Εθνική. Βοηθάει στην άμυνα, προσπαθεί να γίνει και δημιουργικός. Ο Ανδρέας Σάμαρης είναι χρήσιμος για τον Άγγελο Αναστασιάδη και το γεγονός πως παίζει πλέον και συλλογικά περισσότερο, τόσο πιο καλός και έτοιμος θα είναι όταν καλείται στη "γαλανόλευκη".

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Απλά ο κορυφαίος! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά στη Ζένιτσα. Κέρδισε το πέναλτι, σκόραρε, απείλησε, δεν έχανε τη μπάλα και χρειαζόταν να πέφτουν πάνω του δύο - τρεις Βόσνιοι για να τον σταματήσουν.

ΔΩΝΗΣ: Ο Τάσος Δώνης, ακούραστος σε όλο το ματς. Έτρεχε πάνω κάτω, βοήθησε σε επίθεση και άμυνα, χωρίς ωστόσο να γίνει ουσιαστικός.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Σωστή επιλογή του Αναστασιάδη να τον περάσει στο ματς. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βοήθησε την ομάδα να παίξει καλύτερα επιθετικά.

ΚΟΛΟΒΟΣ: Ο Κολοβός "έκλεψε" τον τίτλο του MVP από τον Φορτούνη, διότι με το δικό του υπέροχο γκολ φύγαμε μ' έναν υπερπολίτιμο βαθμό από την Ζένιτσα.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Ο επιθετικός του Ατρομήτου δεν πρόλαβε να δείξει πολλά, αλλά στο κρισιμότερο σημείο, δηλαδή στο γκολ του Κολοβού τοποθετήθηκε κατάλληλα για να κρατήσει τους αμυντικούς των Βόσνιων και να πηδήξει ο σκόρερ πιο άνετα.

Διαβάστε ακόμη:
Η βαθμολογία στον όμιλο της γαλανόλευκης
Τρεις ζήτησε στο τείχος ο Βλαχοδήμος, μόνο ο Ζέκα πήγε
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ