ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Καταστρώνει το πλάνο νίκης για Φινλανδία

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αρμενίας, στην οποία δεν συμμετείχαν οι διεθνείς που επελέγησαν από τον Φαν Σιπ στην ενδεκάδα του αγώνα στο Ερεβάν. Η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα στις 16.40.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Ο. Αρμενίας, στην οποία δεν συμμετείχαν οι διεθνείς που επελέγησαν από τον Τζον Φαν Σιπ στην αρχική ενδεκάδα του νικηφόρου αγώνα στο Ερεβάν ( 0-1).

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα (16.40) και ο Ολλανδός προπονητής θα καταστρώσει τα πλάνα του για τη μάχη με τους Σκανδιναβούς, προκειμένου να έρθει το τρίτο σερί τρίποντο.

Το ματς μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και η Εθνική δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ η Φινλανδία εξασφάλισε την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2020 για πρώτη φορά στην ιστορία της, εντούτοις είναι αναγκαία η νίκη για την αναρρίχηση στο FIFA Ranking.

Ο Φαν Σιπ εμπιστεύτηκε με την Αρμενία τους ίδιους παίκτες που έβαλε και με τη Βοσνία, με εξαίρεση τον Βλαχοδήμο, ο οποίος πήρε τη θέση του Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ. Δεν αποκλείεται να γίνουν 1-2 αλλαγές από τον προπονητή κόντρα στη Φινλανδία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ