ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε ο Λαμπρόπουλος

UEFA NATIONS LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κλήθηκε για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας με τις αντίστοιχες των Ιταλίας και Βοσνίας όπως ανακοίνωσε η ομάδα 29χρονο κεντρικού αμυντικού, Ντεπορτίβο.

Η Ντεπορτίβο ανακοίνωσε την Τετάρτη (2/10) την κλήση του Βασίλη Λαμπρόπουλου από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν Σιπ, για τα ματς με τις αντίστοιχες των Ιταλίας (12/10) και Βοσνίας (15/10) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Είναι η πρώτη κλήση που λαμβάνει ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός εδώ και ένα χρόνο - η τελευταία ήταν τον Οκτώβρη του 2018 - αλλά και πρώτη από τότε που πήρε την απόφαση να παίξει στην Ισπανία. Έτσι κι αλλιώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα για τα επόμενα δυο ματς.

Πήρε την απόφαση να μην ξανακαλέσει στην Εθνική τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη, αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη, που είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο της ανανέωσης της ομάδας όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" του Sport24 Radio 103,3.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο σε δυο ματς σε επίπεδο Ανδρών. Στην εντός έδρας ήττα από την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου για το Nations League και στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη στις 15 Μαΐου.

Στο πρώτο ομοσπονδιακός ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, στο δεύτερο Μίχαελ Σκίμπε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ