ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Παραμένουν στη χώρα επτά διεθνείς με υπόδειξη της Πολιτικής Προστασίας

NATIONS LEAGUE / ΚΟΣΟΒΟ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ΚΟΣΟΒΟ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επτά παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, έπειτα από παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας, δεν επιτρέπεται να εξέλθουν από τη χώρα, μέχρι να υποβληθούν σε νέο τεστ το απόγευμα της Τετάρτης (9/9).

Την Δευτέρα (7/9) οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας επέστρεψαν στην χώρα μετά τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Σλοβενία και Κόσοβο στα πλαίσια του Nations League. Κατά το προηγούμενο διάστημα ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της ομάδας.

Συγκεκριμένα θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα στο Λίβερπουλ, αλλά και ο Δημήτρης Λημνιός μετά τα νέα τεστ που έκαναν οι παίκτες της Εθνικής ομάδαςμε την επιστροφή τους από το Κόσοβο.

Ενώ οι παίκτες βρίσκονται στην Ελλάδα, δεν επιτρέπεται σε επτά παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό, να φύγουν από την χώρα, έπειτα από παρέμβαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας. Πρόκειται για τους Σταφυλίδη, Λαμπρόπουλο, Σιόβα, Κουλούρη, Ρότα, Παυλίδη και Κυριακόπουλο.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ κορονοϊού το απόγευμα της Τετάρτης (9/9) και έπειτα θα είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν προς τον προορισμό τους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ