ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Στη διάθεση του Αναστασιάδη ο Παπασταθόπουλος

Εθνική Ελλάδας: Στη διάθεση του Αναστασιάδη ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι καλύτερα και ο Άγγελος Αναστασιάδης τον υπολογίζει για τη Βοσνία. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα είναι βασικός (26/3, 21:45).

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ο "Πάπα" πατάει καλύτερα πλέον, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το μόνο που απομένει τώρα είναι να δούμε αν ο Αναστασιάδης θα τον ρίξει στη μάχη της Τρίτης (26/3, 21:45) με την Βοσνία. Κάτι τέτοιο αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή, κατόπιν συνεννόησης των δύο.

Συγκεκριμένα, για τον Σωκράτη ο Αναστασιάδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: " Για τον Σωκράτη, θ' αποφασίσουμε τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Αν μου δώσει το 'ok', θα παίξει".

Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα, πέραν του Sokratis, μετρούσε ήδη μία τεράστια απώλεια στα μετόπισθεν, διότι ο Κώστας Μανωλάς λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις υποχρεώσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς με το Λιχτενστάιν, εξαιτίας της απουσίας του παίκτη της Άρσεναλ και αρχηγού της Εθνικής, ο Αναστασιάδης κατέβηκε με Κουρμπέλη - Σιόβα στα στόπερ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ