Οι Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς την Πέμπτη (25/7) ότι αποτελούν παρελθόν από την Εθνική Ελλάδας. Η ΕΠΟ ψάχνει πρώτα για τεχνικό διευθυντή και μετά για προπονητή.

Άλλες δύο αλλαγές μετά από την προ ημερών απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική Ελλάδας.

ADVERTISING

Οι Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς ότι αποτελούν παρελθόν από τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή και βοηθού προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το διαζύγιο ήταν προδιαγεγραμμένο μετά τις τελευταίες ήττες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 και την απομάκρυνση του Αναστασιάδη, έγινε γνωστό και τυπικά την Πέμπτη (25/7).

Πλέον η ΕΠΟ βρίσκεται σε αναζήτηση τόσο τεχνικού διευθυντή όσο και ομοσπονδιακού τεχνικού. Προτεραιότητα για την ομοσπονδία είναι ν' αναπληρωθεί η πρώτη θέση.

ADVERTISING

Ο νέος τεχνικός διευθυντής - έχει ακουστεί το όνομα του Τάκη Φύσσα ως υποψήφιου αντικαταστάτη του Άγγελου Μπασινά - θα φέρει την εισήγησή του για τη διαδοχή του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi