ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Με Ρέτσο η αποστολή για Γερμανία και Λιθουανία

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αναμένεται να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό με τη Γερμανία (05/09) και τον αγώνα με τη Λιθουανία (10/09) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2021.

Η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Παναγιώτη Ρέτσο, αφού ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να απουσιάσει στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Παρ' όλα αυτά, δεν παύει να αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο της Λεβερκούζεν, αλλά και ένα σημαντικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον φαν Σιπ πιστεύει στις δυνατότητες του 21χρονου στόπερ και είναι δεδομένο πως μόλις επιστρέψει σε ρυθμό αγώνων θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα προκριματικά του Euro 2020. Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό, έχει παρθεί η απόφαση να κληθεί στην Εθνική Ελπίδων για το φιλικό με τη Γερμανία (05/09) και τον αγώνα με τη Λιθουανία (10/09) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2021.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα δίνει μάχη για να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης και ο Ρέτσος αναμένεται να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών της ομάδας, μαζί με τους Γιάννη Μπουζούκη, Δημήτρη Νικολάου και Δημήτρη Λημνιό που είναι επίσης γεννημένοι το 1998 και έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ