ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Κ21: Διπλό πρωτιάς στην Σκωτία, χρυσό γκολ από τον Νικολάου στο 91'

Εθνική Κ21: Διπλό πρωτιάς στην Σκωτία, χρυσό γκολ από τον Νικολάου στο 91'

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 63' λόγω της αποβολής του Ρέτσου η Εθνική ομάδα των Ελπίδων επικράτησε με 1-0 επί της Σκωτίας στο Εδιμβούργο χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολάου στο 91'.

Πήγε στο Εδιμβούργο χωρίς τους τραυματίες Αποστολάκη και Μιλόγεβιτς, έχασε στο 63' λόγω αποβολής των Ρέτσο, αλλά η Εθνική ομάδα των Ελπίδων κατάφερε να επικρατήσει επί της Σκωτίας στο Εδιμβούργο με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολάου στο 91'.

Με αυτή την νίκη η αντιπροσωπευτική ομάδα πέρασε στην κορυφή του 4ου προκριματικού ομίλου για το EURO U21 με 10 βαθμούς προσπερνώντας τους Σκωτσέζου.

Το παιχνίδι δεν είχε πάρα πολλές καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν για περίπου μισή ώρα. Αντίθετα, η Εθνική μας εκμεταλλεύτηκε το χαζό πέναλτι που έκανε ο Χάρβι που σε μία ακίνδυνη φάση για την εστία της ομάδας του βρήκε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα.

Ο Νικολάου ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στη μέση της εστίας διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκωτία: Ντόχαν, Χάρβι, Μαγκουάιρ, Τζόνστον, Κάμπελ, Κέλι (70' Μίντελτον), Γκίλμουρ, Χόρνμπι, Χόλσγκροουβ (85' ΜακΛέναν), Φέργκιουσον, Μπράντον

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Νάτσος, Ευαγγέλου, Νικολάου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπαλογιάννης (30' Οικονομίδης), Νταβιώτης, Μπουζούκης (77' Διαμαντής), Παπανικολάου, Καμπετσής (54' Ιωαννίδης)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ