ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Βαριά ήττα από Ισλανδία

Εθνική Νέων: Βαριά ήττα από Ισλανδία
EUROKINISSI

Βαριά ήττα με 5-2 από την Ισλανδία γνώρισε το Σάββατο (16/11) η Εθνική Νέων στο δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro U19 και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης δεν είναι πλέον στο χέρι της.

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 5-2 από την Ισλανδία στον δεύτερο αγώνα της στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Την Τρίτη (19/11), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια χώρα του ομίλου, το Βέλγιο, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Σουρλής στο 79' και Τζήμας στο 89' τα ελληνικά γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Κιαρτάνσον και ο Βαλγκέιρσον έκανε το 2-0 στο 57'. Το 3-0 έγινε στο 61' από τον Ίνγκασον, ενώ ο Γιοχάνεσον διαμόρφωσε το 4-0 στο 66'. Επτά λεπτά μετά, ο Ίνγκασον με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 5-0. Στο 79' ο Σουρλής μείωσε και ο Τζήμας στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ελλάδα για να προκριθεί, θέλει νίκη επί του Βελγίου που είναι αδιάφορο και ήττα της Ισλανδίας από την Αλβανία.

Ισλανδία: Άντερσον, Βάλγκεϊρσον (73' Γκούναρσον), Μπάρκαρσον, Μάγκνουσον, Μπάλντουρσον, Γκούντιονσεν (79' Τζούριτς), Ίνγκασον (79' Έλερτσον, 83' Ντιμιτρίεβιτς), Στέφανσον, Γκίσλασον, Γιοχάνεσον (73' Γιόχανσον), Κγιάρτανσον.

Ελλάδα: Μαντάς, Ζαγαρίτης (72' Μαρτίνης), Κοκοβάς, Γκοτζαμανίδης, Θυμιανής, Αλεξανδρόπουλος (63' Αθανασακόπουλος), Φακής (58' Τζόλης), Βρακάς (72' Λιάβας), Τζήμας, Σουρλής, Βαγιαννίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ