ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Ο Φαν Σιπ φεύγει για Ολλανδία και έρχεται για το ΠΑΟΚ - Άγιαξ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΦΑΝ ΣΙΠ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΦΑΝ ΣΙΠ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ αναχωρεί σήμερα (02/08) για Ολλανδία, αλλά αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για να παρακολουθήσει από κοντά το ΠΑΟΚ - Άγιαξ. Ποιες οι πρώτες σκέψεις του Ολλανδού προπονητή.

Η Εθνική Ελλάδας μπήκε σε νέα εποχή με την πρόσληψη του Τζον Φαν Σιπ στην τεχνική ηγεσία. Ο Ολλανδός τεχνικός καλείται να αναστρέψει την κατάσταση και να επαναφέρει την Ελλάδα σε τροχιά... πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020. Το έργο του δεν είναι εύκολο, αλλά ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος για την υπέρβαση.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο έμπειρος τεχνικός είχε συναντήσεις με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, αλλά και τους νέους Τεχνικούς Διευθυντές, Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα. Μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά το φιλικό της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ, αλλά και τον αγώνα του Ατρομήτου με την Ντουνάιτσκα στο Περιστέρι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Φαν Σιπ, εν αντιθέσει με τον Μίχαελ Σκίμπε ή παλαιότερα τον Ότο Ρεχάγκελ, επιθυμεί να ζει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθεί δια ζώσης τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και να έχει προσωπική άποψη για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι χαρακτηριστικό πως, παρότι αναχωρεί σήμερα (02/08) για την Ολλανδία, την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει για να δει από κοντά τον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα (06/08, 20:00).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ