ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Παίδων: Πρεμιέρα με εξάρα

Εθνική Παίδων: Πρεμιέρα με εξάρα

Η Εθνική Παίδων επικράτησε 6-1 του Αζερμπαϊτζάν στην πρεμιέρα της στον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17.

Με το δεξί και με μια μεγάλη σε έκταση νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική Παίδων. Η ομάδα του Τάσου Θέου πέτυχε έξι τέρματα στο ματς με το Αζερμπαϊτζάν που διεξήχθη στη Ναύπακτο και πήρε με το καλημέρα κεφάλι στη βαθμολογία του ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τους Λιάτσο (2 γκολ), Κούτσια και Κιτσάκη να δίνουν το ρυθμό ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χόρο.

Το 1-0 διαμόρφωσε ο Λιάτσος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 36'. Στο 44' ο Κούτσιας ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κιτσάκης διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το Αζερμπαϊτζαν μείωσε το σκορ στο 62' με τον Βάρνταρ αλλά εν συνεχεία ακολούθησαν τρία τέρματα ακόμα από την Εθνική Παίδων. Ο Χριστόπουλος ήταν αυτός που στο 74' έκανε το 4-1 και ο Λιάτσος δέκα λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 5-1. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Συρμής που είχε περάσει ως αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Αζερμπαϊτζάν:Α. Ραμαζάνοβ, Σουλεϊμάλι (60' Ι. Ραμαζάνοβ), Χουσεΐνοβ, Αχμάντοβ, Οράλ (46' Μουσατζάντε), Γκ. Ασαντόβ (78' Μαντάτοβ), Μπακσαλί, Γιανίγεβ (78' Ναγκίγεβ), Βάρνταρ, Καζίμοβ, Γκουλίεβ (46' Ζ. Ασαντόβ).

Ελλάδα:Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσογιάννης, Κουλιεράκης, Καράκουτης (78' Συρμής), Τσιόκρης (69' Ντόη), Λιάτσος (87' Καστανάρας), Κουτεντάκης (78' Κίτσος), Τσίκος, Κούτσιας (68' Χριστόπουλος), Κιτσάκης.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου στην Πάτρα η Γερμανία επικράτησε, επίσης άνετα, 5-0 του Καζαχστάν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα 3 (6-1)
2. Γερμανία 3 (5-0)
3. Καζαχστάν 0 (0-5)
4. Αζερμπαϊτζάν 0 (1-6)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ