ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Σε ανοιχτή γραμμή για την Ανδρών ο Στεργίου

Εθνική: Σε ανοιχτή γραμμή για την Ανδρών ο Στεργίου

Ο 18χρονος στόπερ της Σεντ Γκάλεν, Λεωνίδας Στεργίου αρέσει στον Τζον φαν Σιπ για την Εθνική Ανδρών, με τις δύο πλευρές να είναι σε ανοιχτή γραμμή και να απομένουν λεπτομέρειες για να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στα... ραντάρ του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον φαν Σιπ βρίσκεται ο 18χρονος στόπερ της Σεντ Γκάλεν, Λεωνίδας Στεργίου. Ο Έλληνας ομογενής πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ελβετικής ομάδας, έχοντας 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, παρά το γεγονός πως μόλις πριν από έξι ημέρες ενηλικιώθηκε.

Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει "τρέξει" εδώ και αρκετό καιρό ο Τεχνικός Διευθυντής των εθνικών ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης σε συνεργασία με τον Ολλανδό κόουτς και η οποία απ' ό,τι φαίνεται έχει μπει στην τελική ευθεία. Βέβαια, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που είναι σημαντικές και πρέπει να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός στόπερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στις μικρές εθνικές ομάδες της Ελβετίας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει η ΕΠΟ να στείλει κάποια έγγραφα προς την ελβετική Oμοσπονδία, όπου θα γνωστοποιεί τη θέληση του Στεργίου να αγωνιστεί -σε επίπεδο Ανδρών- με την Εθνική Ελλάδας.

Εν ολίγοις, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι σχετικές διατυπώσεις, προκειμένου ένας ακόμη Έλληνας που αγωνίζεται με επιτυχία στο εξωτερικό να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ