ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Θέλω να υπάρχει ένας κορμός, αλλά θα παίζουν όσοι είναι σε φόρμα"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΑΡΜΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΑΡΜΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, στάθηκε στη συνέχεια της Εθνικής μας ομάδας και το τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, μετά το φινάλε του νικηφόρου αγώνα με τη Φινλανδία (2-1), στάθηκε στη συνέχεια της Εθνικής μας ομάδας, στο ρόστερ, είπε πως θέλει να υπάρχει ένας κορμός, όμως θα παίζουν όσοι είναι στην καλύτερη φόρμα.

Για τον αγώνα είπε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος, αλλά τα παιδιά αντέδρασαν και αυτό κρατάω. Και τη νίκη, αλλά και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα".

Για τις εντολές στο ημίχρονο απάντησε: "Τους είπα να συνεχίσουν να παίζουν όπως και στο πρώτο ημίχρονο. Να συνεχίσουν έτσι. Οι Φιλανδοί έχουν ήδη προκριθεί, αλλά θα ήταν κουρασμένοι".

Για τον τραυματισμό του Μπακάκη τόνισε: "Μας είπε ο Μπακάκης πως ένιωθε ενοχλήσεις, αλλά μας είπε να συνεχίσει. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά που φάνηκε πως δεν είχε άλλο πρόβλημα, συνέχισε κανονικά".

Για την αγκαλιά στον Παυλίδη σχολίασε: "Δεν αγκάλιασα μόνο τον Παυλίδη, αλλά όλους τους παίκτες. Τον Παυλίδη λίγο παραπάνω γιατί είναι επιθετικός, δεν σκόραρε και ήταν πιο έντονο. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και θέλω από τους Έλληνες φιλάθλους να την στηρίξουν και να είναι δίπλα μας".

Για το ξεκίνημά του στην Εθνική: "Δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα με Ιταλία και Λιχτενστάιν αλλά έβλεπα και καλά στοιχεία στην ομάδα. Αποφάσισα να δώσω ευκαιρίες σε νέα παιδιά, τους έδωσα εμπιστοσύνη, τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και ήρθαν τα αποτελέσματα".

Για το αν ο κορμός θα είναι ίδιος: "Όσες φορές είχε τους αθλητές, είδα πράγματα. Δεν σημαίνει πως θα κληθούν οι ίδιοι. Θέλω να υπάρχει ένας κορμός αλλά θα παίζουν και όσοι βρίσκονται σε καλή φόρμα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να υπάρχει μεγαλύτερη εξέλιξη και αυτό θα γίνει μέσω των παιδιών".

Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε και για τον Βασιλειάδη που δεν αγωνίστηκε στα δυο ματς: "Μιλήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε την προπόνησή μας για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Τους δείξαμε το τι μπορούν να κάνουν και θέλαμε να τους κάνουμε να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Να κάνουμε καλά και σταθερά βήματα. Σήμερα ήταν ένα καλό βήμα. Κάναμε ένα πολύ καλό βήμα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες προσαρμόζονται.

Για τον Βασιλειάδη έχουμε καλή εικόνα για αυτόν από τις προπονήσεις. Είναι καλός χαρακτήρας. Δεν σημαίνει πως επειδή κλήθηκε θα παίξει. Να συνεχίζει να δουλεύει, να έχει καλό επίπεδο και να παίζει στην ομάδα του. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα και μέσα από όλο αυτό θέλουμε να κάνουμε πιο δυνατή και ανταγωνιστική την ομάδα. Εμείς θα συνεχίζουμε να κοιτάμε παίκτες από την Ελλάδα και τα άλλα πρωταθλήματα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ