ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φορτούνης: "Προτείνω την έδρα που παίζει η ομάδα μου"

Φορτούνης: "Προτείνω την έδρα που παίζει η ομάδα μου"

Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στο πλάι της Εθνικής μας στο ματς με τη Φινλανδία και έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV, αναφερόμενος και στην έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, προτείνοντας την επιστροφή στο Φάληρο.

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Κώστας Φορτούνης μετά τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Φινλανδία και τη νίκη με 2-1, όπου αναφέρθηκε στη νέα καλή εμφάνιση, στην αποθεραπεία και στην έδρα της γαλανόλευκης, προτείνοντας την επιστροφή στο Φάληρο.

"Τα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα έδειξε πως μπαίνει σε σωστές βάσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία", ανέφερε αρχικά ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός και συνέχισε για την αποθεραπεία του:

"Βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό στάδιο αυτή την στιγμή, έχω αρχίσει το τρέξιμο, θα μπω με μπάλα σε λίγο και στους επόμενους δύο μήνες όλα θα πάνε καλά".

Για τις αποτυχίες της Εθνικής τα τελευταία χρόνια, ανέφερε: "Μας πεισμώνει που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε πάει σε μεγάλη διοργάνωση και είναι ευκαιρία σε αυτή την ηλικία να πετύχουμε και να πάμε στην επόμενη".

Για την έδρα της γαλανόλευκης απάντησε: "Εγώ θα προτείνω την έδρα που παίζει η ομάδα μου. Το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα για την Εθνική, ας πάμε στο Παγκρήτιο, εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό, αλλά σίγουρα το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ