ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γαλανόπουλος: "Έβαλε τους κανόνες του ο Φαν Σιπ"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είπε πως ο Τζον Φαν Σιπ έβαλε τους κανόνες στην Εθνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος σε δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε του αγώνα με την Βοσνία, όπου η Εθνική μας νίκησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ, είπε πως ο Τζον Φαν Σιπ έβαλε τους κανόνες στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη,

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση, την ψάχναμε πολύ καιρό, είδαμε αυτά που θέλαμε να δούμε και κυρίως αυτό που ήθελε να δει και ο προπονητής στο χορτάρι. Προχωράμε. Δεδομένης της κατάστασης, ξέραμε ότι δεν είχαμε ελπίδες να περάσουμε, αυτό που θέλαμε ήταν να δείξουμε πάθος και δίψα και αυτό βγήκε ως το τέλος.

Είναι κίνητρο να παίζεις για την Ελλάδα, η Εθνική είναι το μεγαλύτερο σκαλοπάτι για έναν παίκτη, έχουμε μόνο μερικές μέρες μαζί, αλλά όλα τα παιδιά είμαστε πολύ δεμένοι.

Ήταν ένα δείγμα, αυτή ήταν μόνο η αρχή, βγάλαμε καλό πρόσωπο κόντρα στην Ιταλία για ένα ημίχρονο και σήμερα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έβαλε τους κανόνες του ο Φαν Σιπ, είμαστε όλοι παίκτες με φιλοδοξίες,προσπαθούμε να πετύχουμε πράγματα και δίνουμε το 100%", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γαλανόπουλος.

ΛΗΜΝΙΟΣ: "ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"

Ο Δημήτρης Λημνιός ανέφερε με τη σειρά του στην Cosmote TV μετά το νικηφόρο αγώνα με τη Βοσνία: "Το τελευταίο διάστημα είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία. Θέλω να βελτιώνομαι. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα με ποιότητα και προσωπικότητα.

Ευχαριστούμε τον ελάχιστο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και όσους μας είδαν από την τηλεόραση. Δείξαμε πως η Εθνική μας είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα.

Στις προπονήσεις δουλεύω πολύ. Ευχαριστώ τον κόουτς. Πάντα έχουμε την Εθνική μας ψηλά. Θεωρώ πως βοήθησα, αλλά το σημαντικό είναι πως η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε. Ημασταν καλοί τακτικά. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Η ομάδα απέδωσε το μέγιστο.

Μέχρι να δεχθούμε το γκολ είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες Μας τιμώρησε η μπάλα. Στο ημίχρονο είπαμε πως δεν αξίζουμε το 1-1. Οτι είμαστε καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε με 3 ή και 4 γκολ διαφορά. Εχουμε ποιοτικούς παίκτες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ