ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσουράνης: "Οι ομάδες να μην ακουμπήσουν την Εθνική, να μείνουν στη μιζέρια τους"

LEGENDS 2004 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
LEGENDS 2004 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Κατσουράνης είπε πως επιτέλους η Ελλάδα έχει επιτέλους προπονητή και πως δεν θα πρέπει οι ομάδες να αγγίζουν με τη μιζέρια τους την Εθνική.

Αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ μετά τον αγώνα με τη Φινλανδία και τη νίκη με 2-1, ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στην Cosmote TV και ανέφερε πως η Ελλάδα έχει επιτέλους προπονητή και πως δεν θα πρέπει οι ομάδες να αγγίζουν με τη μιζέρια τους την Εθνική.

"Επιτέλους έχουμε προπονητή. Είναι πολύ αισιόδοξο αυτό που δείχνει η ομάδα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, γιατί μετράω και την ήττα από την Ιταλία και με καλή κλήρωση στην επόμενη προκριματική φάση, γιατί έτσι όπως τα κάναμε τα προηγούμενα πέντε χρόνια δεν έχουμε πλέον βατό όμιλο, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό.

Το σημαντικό είναι οι ομάδες να μην αγγίζουν την Εθνική με τη μιζέρια τους. Πρέπει να βρούμε νέο γήπεδο, δεν είναι το ΟΑΚΑ έδρα για να παίζει η Εθνική και όλα αυτά για να βοηθηθεί ο προπονητής και με τη σειρά τους να βοηθήσουν οι παίκτες τον προπονητή", ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ