ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κώστας Κατσουράνης: "Τους κανόνες τους βάζει ο προπονητής"

EURO 2004 / ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /  EUROKINISSI)
EURO 2004 / ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νέες αναφορές έγιναν στην κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική ομάδα από τους Κώστα Κατσουράνη και Άγγελο Μπασίνα στο πλαίσιο του αφιερώματος για το πρώτο ματς της Ελλάδας στο Euro 2004.

Η κρίση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Εθνική ομάδα δεν πέρασε στα ψιλά στην εκδήλωση που έγινε για την πρώτη νίκη της ομάδας μας κόντρα στην Πορτογαλία στο Euro 2004.

Παρότι έγινε γνωστό από την αρχή ότι δεν θα γίνουν σχετικές ερωτήσεις, οι Άγγελος Μπασινάς και Κώστας Κατσουράνης τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, έγινε σχετική ερώτηση με αφορμή ότι η Ελλάδα είχε αρχίσει άσχημα και πριν από το Euro 2004 και αν μπορεί και τώρα που είναι το ξεκίνημα είναι κακό να επανέλθει στο σωστό δρόμο.

Σε εκείνο το σημείο ο Άγγελος Μπασινάς είπε: " Στο ποδόσφαιρο όταν δεν έχεις αποκλειστεί πάντα ελπίζεις. Εάν έχουμε μία ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα, την κριτική θα τη δεχτούμε, δεν είναι το πρόβλημα εκεί. Την δέχθηκα σαν παίκτης, τη δέχομαι και τώρα" και συμπλήρωσε ο Κώστας Κατσουράνης: " Τους κανόνες τους βάζει ο προπονητής. Στη μοναδική ήττα του Σάντος μπήκε στ' αποδυτήρια και είπε θα μιλήσουν έξω τρεις παίκτες, για παράδειγμα ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης και ο Μπασινάς, δεν μπορούν να μιλήσουν 23".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ