ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Legends 2004: Οι οδηγίες στα αποδυτήρια και η νίκη στην Κύπρο (VIDEOS)

Legends 2004: Οι οδηγίες στα αποδυτήρια και η νίκη στην Κύπρο (VIDEOS)

Επίλεκτη ομάδα των "Legends 2004" νίκησε 7-4 τους Cyprus Legends σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Δείτε videos από τις... οδηγίες που τους δόθηκαν στα αποδυτήρια. (VIDEOS)

Οι Legends 2004 επικράτησαν 7-4 των Cyprus Legends σε φιλανθρωπικό αγώνα φούτσαλ (6x6), αφιερωμένο στο Fair Play, που διεξήχθη στο Κλειστό Στάδιο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία”.

Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης και Άγγελος Μπασινάς εκπροσώπησαν την ελληνική ομάδα, η οποία το 2004 κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Μεταξύ άλλων για την κυπριακή ομάδα αγωνίστηκαν οι Γιώτης Εγκωμίτης, Γιασεμή Γιασεμάκης, Μιχάλης Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Όλα τα λεφτά τα video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Άγγελος Μπασινάς, νυν τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων.

Δείτε τις... οδηγίες που έλαβαν οι Έλληνες παίκτες πριν από τον αγώνα με τους Κύπριους...







Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε πώς προσφώνησαν τους Έλληνες παλαιμάχους οι Κύπριοι διοργανωτές, αλλά και την απονομή του τροπαίου, μέσω της ιστοσελίδας "kerkida".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Legends 2004 στην Κύπρο: "Οι Έλληνες δεν είναι εύκολο να ενωθούν, αλλά εμείς τα καταφέραμε"
Το reunion των Legends 2004 στο μαγαζί του Γιούρκα (PHOTOS)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ