ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Legends 2004: Τα highlights της νίκης επί της Πορτογαλίας

LEGENDS 2004 / ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
LEGENDS 2004 / ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Legends του 2004 επικράτησαν της Πορτογαλίας με 2-1 στην επέτειο των 15 ετών από τον τελικό στην Λισσαβώνα, με τους Κατσουράνη και Χαριστέα να υπογράφουν τη νίκη (VIDEO).

Σαν να μην πέρασε μία μέρα! Δεκαπέντε χρόνια από τον τελικό του Euro 2004 όπου η Ελλάδα είχε νικήσει με 1-0 την Πορτογαλία με γκολ του Χαριστέα και είχε αναρριχηθεί στην κορυφή της Ευρώπης, οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ τα κατάφεραν και πάλι.

Στον αγώνα-αναβίωση εκείνου του τελικού, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Ριζούπολης, έδειξαν πως... έχουν την Πορτογαλία, με τους Legends 2004 να επικρατούν των Ιβήρων με 2-1, με τον Κατσουράνη να πετυχαίνει το ένα γκολ για την ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ και τον Χαριστέα να σκοράρει το άλλο, όπως και πριν από 15 χρόνια στο "Λουζ".

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος κατάφεραν απλά να μειώσουν το σκορ με τον Ποστίγκα, με το φινάλε να βρίσκει την γαλανόλευκη να επικρατεί με 2-1 στο σπουδαίο αυτό φιλικό και να γιορτάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμπλήρωση 15 χρόνων από ένα ματς ορόσημο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και αθλητισμού γενικότερα.

LEGENDS 2004 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2-1 (HIGHLIGHTS):

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ