ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λημνιός: "Μπορούμε να φθάσουμε την Εθνική εκεί που βρισκόταν"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της Εθνικής Ελλάδας στην εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Ιταλία κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν στο παρελθόν.

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα (2-0) στη Ρώμη από την αντίστοιχη της Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2020 παρά την καλή εμφάνιση.

Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος - συμπεριλαμβανομένης και της δικής του - κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν στο παρελθόν.

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, μπράβο, όλοι έδωσαν το 100%. Κοιτάξαμε στα μάτια την Ιταλία, είχαμε μια ευκαιρία που θα μπορούσα ν' ανοίξω το σκορ, είχαν άλλες δυο ο Κουλούρης με τον Μπακασέτα. Αυτές τις ευκαιρίες με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να τις τελειώνεις.

Σε κάποια διαστήματα πουλήσαμε την μπάλα. θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές ήμασταν καλά. Μπορεί να φθάσουμε την Εθνική εκεί που ήταν, το δείξαμε και σήμερα. Λειτούργησε μπροστά η τριάδα. Ξέραμε ότι η Ιταλία ήταν κάπως αργή. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι με τη Βοσνία, θέλουμε να το πάρουμε και να γυρίσει ο κόσμος", υποστήριξε στην Cosmote TV.

Photo credts: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ