ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Να ακολουθήσουμε όσα θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Βοσνία και τόνισε πως πρέπει να υπάρξει υπομονή και στήριξη στο πλάνο του Φαν Σιπ.

Ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος επανήλθε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Βοσνία ζητώντας να υπάρξει υπομονή και στήριξη στο πλάνο του Φαν Σιπ που προσπαθεί να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα.

Και η ομάδα της Βοσνίας όπως και η δική σας έχει αρκετά νέα πρόσωπα και αλλαγές, ποια είναι η άποψη σου για την ομάδα της Βοσνίας;
"Τα τελευταία χρόνια νομίζω πως απαρτίζεται από καλούς ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω ποτέ δεν παρουσίαζαν μια ομάδα σαν σύνολο. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την Ιταλία. Θέλουμε να μπούμε μέσα και να διεκδικήσουμε από την αρχή τη νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή θα τα καταφέρουμε".

Πόσο σας βοήθησε η εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία αναφορικά με το ψυχολογικό κομμάτι και πόσο σημασία έχει για εσάς να επιστρέψετε στις νίκες. Γιατί η ομάδα έχει μπει σε μια λογική χάνει και ξανά χάνει; "Θα συμφωνήσω ότι ήταν σημαντική στο κομμάτι της ψυχολογίας η εμφάνιση που κάναμε αλλά μας άφησε και μια πικρή γεύση γιατί καλές είναι οι καλές εμφανίσεις αλλά για εμάς παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα. Στην Ιταλία είχαμε τις ευκαιρίες, έστω και λίγες αλλά κλασικές για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Όπως είπα και πριν είναι σημαντικό το παιχνίδι με τη Βοσνία θα κοιτάξουμε περισσότερο το αποτέλεσμα το οποίο όμως θέλουμε να το συνδυάσουμε με μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε μια νίκη και θα παλέψουμε για αυτή".

Το "πλάνο Κατάρ" όπως το έχει θέσει ο προπονητής σε δυόμιση χρόνια, υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα και φιλοσοφία, πως το έχετε αφουγκραστεί εσείς οι ποδοσφαιριστές;
"Για αρχή δε νομίζω ότι είναι κάποιος αρμόδιος να κρίνει το πλάνο του. Εμείς πρέπει να το ακολουθήσουμε. Αν σκεφτούμε το ματς με την Ιταλία αφομοιώσαμε πλήρως τις οδηγίες και τι πρέπει να κάνουμε και μας άφησε ικανοποιημένους έως ένα βαθμό. Θα είναι ένας μακρύς δρόμος γιατί δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα προκριματικά του EURO. Να ακολουθήσουμε τα πράγματα που θέλει να βάλει μέσα στο παιχνίδι μας και κυρίως μέσα στο μυαλό μας. Υπομονή και στήριξη στα λόγια του προπονητή".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ