ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπασινάς για Σωκράτη: "Δεν θα κάτσουμε να ακούμε τις δηλώσεις των παικτών"

EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άγγελος Μπασινάς ξέσπασε μετά την ήττα (2-3) της Ελλάδας από την Αρμενία. Δήλωσε ότι η αντικατάσταση του προπονητή δεν θα αλλάξει κάτι, απάντησε έμμεσα στον Παπασταθόπουλο, ενώ δήλωσε ότι όποιος δεν θέλει, να μην είναι στην Εθνική.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Άγγελος Μπασινάς, απάντησε μετά τον αγώνα Ελλάδα - Αρμενία στις δηλώσεις που έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δήλωσε ότι η αντικατάσταση του προπονητή δεν θα αλλάξει κάτι, ενώ επεσήμανε πως "όποιος δεν θέλει, να μην είναι στην Εθνική".

Αρχικά είπε: "Όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, δεν μπορεί να κάνει κάτι οποιοσδήποτε προπονητής. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης, είναι λάθος η προσέγγιση του παιχνιδιού μέχρι να φάμε το γκολ αρχίζουμε και παίζουμε. Σας μιλάω ειλικρινά υπάρχει μέλλον, γιατί υπάρχουν παιδιά τα οποία θέλουν να δώσουν τα πάντα για την Εθνική. Παιδιά, όποιος θέλει. Όποιος δεν θέλει, δεν μπορεί να είναι στην Εθνική".

- Υπάρχουν παιδιά που δεν θέλουν να δώσουν τα πάντα;

"Αυτό θα φανεί. Άλλο είναι αυτό. Όποιος θέλει. Η εθνική δεν είναι πουθενά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αν κάτσουμε να ακούμε τις κάθε δηλώσεις των ποδοσφαιριστών για το τι πρέπει να αλλάξει και το τι πρέπει να γίνει... Τέσσερα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Ποια είναι η αλλαγή; Να αλλάξουμε προπονητή; Ωραία, ας αλλάξουμε προπονητή. Νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι;".

- Είναι δηλαδή οι παίκτες το πρόβλημα;

"Όχι, το πρόβλημα είναι η προσέγγιση στα παιχνίδια. Να πάμε ομαδικά και να έχουμε αυτοσυγκέντρωση. Δεν είναι θέμα παικτών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ελλάδα - Αρμενία 2-3: Από τριάρα σε τριάρα η απογοητευτική Εθνική
Γκολ καριέρας ο Φορτούνης, πέρασε πέντε Αρμένιους και σκόραρε
Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία στον 10ο όμιλο
Φορτούνης: "Δεν φταίει κανένας, εμείς φταίμε"
Ελλάδα - Αρμενία: Η κριτική των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη
Παπασταθόπουλος: "Δεν αξίζουμε, πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις"
Μπάχαλο με Αναστασιάδη: "Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει, δεν μπορεί να είναι εδώ"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ