ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικοπολίδης: "Καλή κλήρωση, αποφύγαμε την Πορτογαλία"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από την κλήρωση που έφερε την Αυστρία αντιμέτωπη της Ελλάδας στα μπαράζ για το Euro U21, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της U21 στάθηκε στη σημασία της εντός έδρας αναμέτρησης στις 12/11 και την ανάγκη να πάει η Ελλάδα στη ρεβάνς με ένα καθαρό υπέρ της σκορ.

" Ήταν μια καλή κλήρωση για εμάς. Αποφύγαμε την Πορτογαλία, που διαθέτει ισχυρή παράδοση στις μικρές ηλικίες. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση με ίσες πιθανότητες" , ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αντώνη Νικοπολίδη.

-Έχετε εικόνα για την αντίπαλό μας;

"Δεν έχουμε καθαρή εικόνα ακόμα. Την έχω παρακολουθήσει σε ένα φιλικό με την Τσεχία, που ήταν στον όμιλό μας, και είχε δείξει αξιόμαχη ως ομάδα.

Η Αυστρία, πάντως, κατάφερε να οδηγηθεί στα μπαράζ, παρότι είχε κληρωθεί σε ένα δύσκολο προκριματικό γκρουπ με την Σερβία και την Ρωσία".

-Ποια αγωνιστικά στοιχεία απαιτούνται για τα μπαράζ;

"Τέτοιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Χρειάζεται καλή οργάνωση, πάθος, αποφασιστικότητα, αλλά θεωρώ πως αυτά τα στοιχεία τα έχουμε ως ομάδα.

Πρέπει, λοιπόν, να δώσουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον πρώτο αγώνα, να μη δεχτούμε γκολ στην έδρα μας και να πάμε στη ρεβάνς με ένα καθαρό σκορ".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ