ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ατζέντης Μπελτραμίνι αποκαλύπτει φιλικό της Ελλάδας στις ΗΠΑ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργεντινός ατζέντης, Εδουάρδο Μπελτραμίνι, υποστηρίζει στο Sport24.gr ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΠΟ, ώστε η Εθνική Ελλάδας να παίξει στις 26 Μαρτίου 2020 φιλικό στις ΗΠΑ με το Ελ Σαλβαδόρ ή την Κόστα Ρίκα.

Σε δηλώσεις του στην αργεντίνικη εφημερίδα El Grafico ο Εδουάρδο Μπελτραμίνι υποστήριξε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΕΠΟ για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την αντίστοιχη του Ελ Σαλβαδόρ τον Μάρτιο του 2020.

"Σχεδιάζουμε φιλικό ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ελ Σαλβαδόρ στις ΗΠΑ", υποστήριξε ο Αργεντινός ατζέντης και διοργανωτής φιλικών αναμετρήσεων, όπως και άλλων ποδοσφαιρικών events σε μια είδηση που αναπαρήχθη κι από την ισπανική AS. Το Sport24.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Ο Μπελτραμίνι υποστήριξε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΕΠΟ και τόνισε ότι οι συζητήσεις γίνονται για φιλικό στις 26 Μαρτίου είτε κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ, είτε κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

"Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Μάθαμε ότι η Εθνική Ελλάδας θα έλθει στις ΗΠΑ (έδρα της εταιρίας Planet Futbol του Μπελτραμίνι). Το φιλικό θα είναι στις 26 Μαρτίου είτε κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ είτε κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Ξέρω ότι η Εθνική Ελλάδας θέλει να παίξει κι άλλο φιλικό στις ΗΠΑ, αλλά δεν ξέρω τον αντίπαλο. Άλλη εταιρία έχει αναλάβει τη διοργάνωση του δεύτερου φιλικού", υποστήριξε στη συνομιλία μας μαζί του.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στην 54η θέση του FIFA Ranking, αυτή του Ελ Σαλβαδόρ στην 69η και αυτή της Κόστα Ρίκα στην (46η). Η Ελλάδα αντιμετώπισε την Κόστα Ρίκα στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στη Βραζιλίας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ