ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

O Προσινέτσκι ανακοίνωσε την ενδεκάδα κόντρα στην Ελλάδα

Bosnia's coach Robert Prosinecki gestures during the UEFA Nations League soccer match between Bosnia and Northern Ireland at the Grbavica stadium, in Sarajevo, Bosnia, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Amel Emric)
Bosnia's coach Robert Prosinecki gestures during the UEFA Nations League soccer match between Bosnia and Northern Ireland at the Grbavica stadium, in Sarajevo, Bosnia, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Amel Emric) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου την ενδεκάδα για το ματς με την Ελλάδα (26/3, 21:45). Τέσσερις αλλαγές από τον Κροάτη σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Αρμενία.

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την αντίστοιχη της Βοσνίας στη Ζένιτσα (26/3, 21:45) κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γηπεδούχων, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο "Μπίλινο Πόλιε".

Ο 50χρονος Κροάτης προπονητής προβαίνει σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το νικηφόρο (2-1) ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Αρμενία. Ο Ντούλιεβιτς παίρνει τη θέση του Ζάκαριτς στο αριστερό άκρο, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, τη θέση του σκόρερ, Ράντε Κρούνιτς στο κέντρο.

Δύο αλλαγές έχει και η άμυνα. Στα δύο άκρα, μάλιστα. Στο δεξί ο Σούνιτς παίρνει τη θέση του Τοντόροβιτς, στο αριστερό ο Κολάσινατς τη θέση του Τσίβιτς. Αναλυτικά η ενδεκάδα της Βοσνίας:

Σέχιτς, Σούνιτς, Μπίτσακτσιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Τσίμιροτ, Πιάνιτς, Ντούλιεβιτς, Βίστσα, Τζέκο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ