ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επιστρέφει στην Εθνική

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένας ακόμη πρωταθλητής Ευρώπης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επιστρέφει στην Εθνική ομάδα, στο τιμ του Άγγελου Αναστασιάδη και πιάνει άμεσα δουλειά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η παρουσία του Στέλιου Γιαννακόπουλου δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Άγγελο Μπασινά στο ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και στη χθεσινή (6/2) "μάχη" Κυπέλλου Πανιωνίου - ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, δεν πέρασε απαρατήρητη κι όπως φαίνεται δεν είναι τυχαία.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, επιστρέφει στην Εθνική ομάδα! Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές της ΕΠΟ, ο Άγγελος Αναστασιάδης τον επέλεξε για το τιμ των συνεργατών του και απομένει εντός των προσεχών ημερών η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τον "γάμο".

Ο Stelios, ο οποίος εργάζεται πλέον ως προπονητής, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, ουσιαστικά έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα δίπλα στον Ομοσπονδιακό προπονητή και απομένει το τυπικό σκέλος της επίσημης ανάληψης καθηκόντων.

Με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο 44χρονος σήμερα Γιαννακόπουλος, έφτασε τις 77 συμμετοχές ενώ σημείωσε και 12 γκολ. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Εθνικό Αστέρα, Πανηλειακό, Ολυμπιακό, Μπόλτον, Χάλ, για να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΛ.

Η επιλογή του είναι απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη, με την οποία συμφώνησε και ο πρώην συμπαίκτης του Γιαννακόπουλου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και νυν τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Άγγελος Μπασινάς.

Οι τρεις άντρες, σύμφωνα με πηγές της Ομοσπονδίας, αναμένεται να παρακολουθήσουν και σήμερα την αναμέτρηση Ατρομήτου-ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου στο γήπεδο του Περιστερίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ