ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ουκρανία - Ελλάδα Κ17 0-1: Βήμα πρόκρισης η Εθνική Παίδων

Ουκρανία - Ελλάδα Κ17 0-1: Βήμα πρόκρισης η Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων επικράτησε 1-0 της Ουκρανίας στο δεύτερο παιχνίδι της στην Elite Round και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση.

Η Εθνική Παίδων στο δεύτερο παιχνίδι της στην Elite Round επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της Ουκρανίας με γκολ του Τζόλη στο 57' της αναμέτρησης και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης για την τελική φάση.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από την Ισπανία έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πάρει το τρίποντο και με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Κόσοβο την Κυριακή (31/3) θα πάρει την πρόκριση στην τελική φάση.

Στην πρώτη μισή ώρα της αναμέτρησης οι δυο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές με τους δυο γκολκίπερ να είναι εκεί και να κρατούν το 0-0. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς καθώς ο Μπράζκο έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Γρόσδη και αποβλήθηκε.

Η Ελλάδα έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 57' έφτασε στο γκολ με τον Τζόλη να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Καράκουτη και να κάνει το 1-0. Εν συνεχεία οι Λιάτσος και Τζόλης είχαν δυο καλές στιγμές αλλά τις έχασαν.

Η Εθνική Παίδων κέρδισε πέναλτι στο 84' όταν ο Νεστσερέτ ανέτρεψε τον Κοτόπουλο. Ο Καραμπέρης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών αλλά αστόχησε. Οι παίκτες του Κεχαγιά όμως κράτησαν μέχρι τέλους το υπέρ τους 1-0 και πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Νεστσερέτ, Εχμπούτζο, Ζαμπέρνι, Βιβτσαρένκο, Βγιούνικ (46' Γκόντσαρουκ), Βάνατ (68' Κόμπακ), Σουντάκοβ (68' Κομπιλιάνσκι), Μπλιζνιντσένκο, Μπατάχοβ, Μπράζκο, Σκόρκο.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Μανίσογλου (17' Τσάβος), Παναγιώτου, Παυλίδης, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Σιατούνης (46' Λιάτσος), Σουρλής (86' Αρσενίδης), Γρόσδης, Καράκουτης, Τζόλης (79' Κοτόπουλος).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ουκρανία - Ελλάδα 0-1 (57' Τζόλης)

Ισπανία - Κόσοβο 1-0 (54' Μορένο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ισπανία 6

2. Ελλάδα 3

3. Ουκρανία 3

4. Κόσοβο 0

Η 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/3)

Ουκρανία - Ισπανία

Ελλάδα - Κόσοβο

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ