ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέλκας: "Να γίνουμε οικογένεια"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Φινλανδία υποστήριξε πως θα πρέπει άπαντες να κοιτάξουν μπροστά και να γίνουν μια οικογένεια αν θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η Εθνική Ελλάδος θα πρέπει να γίνει ξανά μια οικογένεια αν θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Πέλκας σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

"Θέλαμε άλλο ένα γκολ για να έχουμε ελπίδες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε τη νίκη και την νέα αρχή με τον νέο προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να έρθει η χημεία και τα αποτελέσματα".

Για την εικόνα της Εθνικής με τον Αναστασιάδη:
«Ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Ο προπονητής είναι καινούργιος και δεν μπορεί να προλάβει σε τόσες λίγες μέρες. Προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα και πρέπει να τον ακούσουμε, να γίνουμε οικογένεια και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ματς με την Εσθονία:
«Σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Να βγάλουμε περισσότερο πάθος και βάζουμε κάτω το κεφάλι για δουλειά».

Για τα προκριματικά του Euro:
«Δεν θα μιλήσουμε για εκείνα τα ματς, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι από το σημερινό παιχνίδι γιατί θέλουμε πολύ να μπούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ