ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πεντάρα για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στο Σαν Μαρίνο

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ / ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ / ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε εύκολα 5-0 εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο και διατηρήθηκε στην κορυφή του 1ου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 2019, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Εύκολο έργο είχε η Εθνική Ελπίδων απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο, το οποίο και διέσυρε με 5-0 για την 5η αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 που θα διεξαχθεί το 2019.

Τα τέρματα της ελληνικής ομάδας, που είχε την συντριπτική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πέτυχαν οι Καραχάλιος (35'), Κουλούρης (43'), Βέργος (73'), Ανδρούτσος (79'), Κατράνης (81'). Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το 4Χ4, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Σαν Μαρίνο:Ζάβολι, Ντ' Αντάριο, Κόντι, Σενσόνι, Τσέβολι, Καζαντέι, Ταμανίνι (64' Ντέλα Βάλε), Λουναντέι (88΄ Βενερούτσι), Γκάτι (46' Γκάτι), Τομασίνι, Μουλαρόνι.

Ελλάδα:Κότσαρης, Τσιμίκας (46΄ Κατράνης), Ευαγγέλου, Νικολάου (46' Μαυροπάνος), Καραχάλιος, Μανθάτης, Κουλούρης, Λάμπρου (58' Βέργος), Δεληγιαννίδης, Ανδρούτσος, Ορφανίδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Ελλάδα 12 (4 ματς)

2. Κροατία 9 (3 ματς)

3. Λευκορωσία 7 (5 ματς)

4. Μολδαβία 3 (5 ματς)

5. Τσεχία 1 (2 ματς)

6. Σαν Μαρίνο 0 (3 ματς)

* Οι εννέα πρώτοι των ομίλων εξασφαλίζουν απευθείας την πρόκριση στα τελικά (θα γίνουν σε Ιταλία - Σαν Μαρίνο).

** Από τους τέσσερις δεύτερους με τους περισσότερους βαθμούς, αφαιρώντας τα ματς με την 6η κάθε ομίλου στους ομίλους με έξι ομάδες, θα προκύψουν δύο ζευγάρια, που θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

*** Η Ιταλία περνά άνευ αγώνων ως διοργανώτρια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ