ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέρασε πρώτη με τριάρα στα ημιτελικά των Μεσογειακών η Εθνική Ελλάδος

Πέρασε πρώτη με τριάρα στα ημιτελικά των Μεσογειακών η Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Νέων νίκησε με 3-1 της Γαλλίας στους Μεσογειακούς αγώνες και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά και μάλιστα ως πρώτη από τον όμιλο της στους Μεσογειακούς αγώνες που διεξάγονται στην Ταραγόνα πήρε η Εθνική Νέων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε το βράδυ της Τρίτης της Γαλλίας με 3-1 και στα ημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωποι με μια εκ των Ισπανία, Ιταλία ή Μαρόκου επίσης προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση.

Η Εθνική Ελλάδος που είχε κερδίσει και στην πρεμιέρα την Τουρκία δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά έλεγχε τον ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος οι Έλληνες διεθνείς όμως ανέβασαν την απόδοση τους.

Ο Εμμανουηλίδης που είχε σκοράρει και κόντρα στους Τούρκους έκανε το 1-0 στο 48' με όμορφο τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Οι Γάλλοι όμως ισοφάρισαν με τον Μαμαντού.

Λίγο πριν το τέλος όμως και συγκεκριμένα στο 91' η Ελλάδα έκανε το 2-1 με τον Γκαργκαλατζίδη μετά από όμορφη πάσα του Σκεντεράι ενώ το 3-1 διαμορφώθηκε από τον Βοΐλη στο 94' μετά από πίεση του Εμμανουηλίδη και ασίστ του διεθνή επιθετικού. Οι Γάλλοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 95’ αποβλήθηκε ο Τραμονί για σκληρό φάουλ πάνω στον Σκεντεράι. .

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Γαλούπης, Μιχαηλίδης, Διαμάντης, Τσερκώνης, Μελιόπουλος, Σαρδέλης (78' Σκεντεράι), Εμμανουηλίδης, Γκαρκαλατζίδης (92' Μαχαίρας), Ιωαννίδης (61' Βοίλης).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ