ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σιόβας: "Εχω παίξει με μεγαλύτερους αντιπάλους από τον Τζέκο"

ΒΟΣΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΟΣΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε για το παιχνίδι με την Βοσνία (26/3, 21:45) τονίζοντας ότι δεν τον αγχώνει το γεγονός πως θ' αντιμετωπίσει τον Τζέκο μέσα στην "καυτή" έδρα της ομάδας του.

Πανέτοιμος ν' αντιμετωπίσει τον Εντίν Τζέκο και την ατμόσφαιρα στη Ζένιτσα είναι ο Δημήτρης Σιόβας που σε σχετική ερώτηση για το παιχνίδι της Εθνικής με την Βοσνία (26/3, 21:45) απάντησε: " Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο. Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε 'καυτά' ντέρμπι. Στο εξωτερικό έχουμε αντιμετωπίσει αν όχι ισάξιους και μεγαλύτερους αντιπάλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα..."

Όσον αφορά στις απουσίες που έχει ν' αντιμετωπίσει η Εθνική (Μανωλά, Μήτρογλου, Τοροσίδη), τόνισε: "Ε ίναι μεγάλες απουσίες, έχουν μεγάλη εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε στην ομάδα για να βοηθηθούν και οι νέοι παίκτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Καθένας γνωρίζει τον συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρουμε αυτοί που είμαστε εδώ να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εάν δώσουμε το 100%, θα είμαστε καλά αύριο".

Για το αν υπάρχει πίεση: " Το έχω ξαναπεί. Η ομάδα έχει πίεση, αλλά μετά τη νίκη μας έφυγε ένα βάρος. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος σε ματς εκτός έδρας. Γιατί μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα χρειαστούν για να περάσουμε στο Euro στην έδρα μας".

Επίσης, ο στόπερ της Λεγανές σημείωσε ότι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχει αρχίσει να "δένει": " Είναι δύσκολο ματς. Παίζουμε σε δύσκολη και καυτή έδρα. Κάνουμε νέα αρχή. 'Δένουμε' σιγά-σιγά σαν ομάδα. Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις που θα μας οδηγήσουν στο Euro".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ