ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σιόβας: "Πρέπει να βρισκόμαστε στο επόμενο Euro"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε στο Open ενόψει του αγώνα της Εθνικής με το Λιχτενστάιν (21:45) και ανέφερε πως η γαλανόλευκη πρέπει να βρίσκεται στο Euro το καλοκαίρι του 2020.

Ο Δημητρης Σιόβας μίλησε στο Open ενόψει του αγώνα της Εθνικής με το Λιχτενστάιν (21:45) στο Βαντούζ για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020 και ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να βρίσκεται στο Euro το καλοκαίρι του 2020, ενώ τόνισε πως υπάρχει πίεση.

"Έχουμε πίεση γιατί θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Eίμαστε μία καινούργια ομάδα και αυτό μας δυσκολεύει λίγο. Aν παίξουμε έτσι όπως θέλουμε, επιθετικά, μπορούμε να κάνουμε καλή αρχή με νίκη και να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια.

Πρέπει να βρισκόμαστε στο επόμενο Euro, να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο και να αγαπήσει ξανά την Εθνική ομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής αμυντικός της Λεγανές, ο οποίος θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα στην αποψινή μάχη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ