ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκίμπε: "Μας πλήγωσε η έξοδος του Παπασταθόπουλου"

UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίκαελ Σκίμπε στάθηκε στον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου και την αλλαγή του που στοίχισε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-0 από τη Φινλανδία μετά από μια κακή εμφάνιση και ο Μίκαελ Σκίμπε στο πρώτο του σχόλιο μετά την αναμέτρηση στάθηκε στην αλλαγή του Παπασταθίπουλου που όπως είπε... πλήγωσε την Ελλάδα.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε λόγο για κακές τοποθετήσεις στην άμυνα ενώ μίλησε και για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Κουλούρη.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση πρέπει να κερδίσουμε το λιγότερο με δύο γκολ διαφορά στην Αθήνα. Αλλά η Φινλανδία αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή θέση. Απόψε είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς, ήταν πολύ δυνατή στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Μας πλήγωσε η έξοδος του Παπασταθόπουλου. Είχαμε κακές τοποθετήσεις στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δεχθήκαμε το γκολ. Το δεύτερο ήρθε λίγο πριν το τέλος και ενώ δεν μας είχε δοθεί ένα πέναλτι στο 82' στον Κουλούρη.

Ότι πω στους παίκτες μου θα μείνει στα αποδυτήρια. Είμαστε λυπημένοι που χάσαμε το ματς και δεν βρισκόμαστε στην επιθυμητή θέση, όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να στέκεσαι πάντα όρθιος και να δείχνεις την σωστή αντίδραση, αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο παιχνίδι με την Φινλανδία στην Αθήνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ