Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη για να δει την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο πλευρό του ο Γιαννακόπουλος που θα έχει ρόλο στο τιμ. (PICS)

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης.

ADVERTISING

Ο Έλληνας προπονητής είχε δίπλα του τον Στέλιο Γιαννακόπουλο για τον οποίο διαβάσατε στο Sport24.gr πως θα έχει ρόλο στο τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να δουν κάποιους ποδοσφαιριστές κυρίως από την ομάδα του Πανιωνίου ενόψει των κλήσεων της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον Γιώργο Ανατολάκη ο οποίος επίσης ήταν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

ADVERTISING

Inline Image

Όπως είναι φυσικό στο γήπεδο του Πανιωνίου βρέθηκε και ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος την Παρασκευή ανακοινώθηκε από τους "κυανέρυθρους" πως επιστρέφει... σπίτι του.

Inline Image