ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο ΟΑΚΑ η Εθνική με Ιταλία και Αρμενία

UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας θα δώσει στο Ολυμπιακό Στάδιο τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 με Ιταλία και Αρμενία, καθώς η απάντηση από την Καραϊσκάκης ΑΕ ήταν αρνητική.

Η ΕΠΟ δεν συμφώνησε με την Καραϊσκάκης ΑΕ για την επιστροφή της Εθνικής Ελλάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης", για τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Οι δύο αναμετρήσεις του Ιουνίου θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, εκεί δηλαδή που έπαιξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Nations League.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε στην UEFA το σχετικό έγγραφο και ως εκ τούτου η συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου για τα δύο αυτά παιχνίδια είναι δεδομένη. Υπενθυμίζεται πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δίνει στο Παγκρήτιο τα εντός έδρας ματς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά μέχρι τον Ιούνιο εκτιμάται πως δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το στέγαστρο και υπό το φόβο της επιβολής ρήτρας (1 εκατ. ευρώ) από την UEFA, η Ομοσπονδία αποφάσισε να παίξει σε άλλο γήπεδο στις 8 και 11 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ