ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλαχοδήμος: "Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Φινλανδία δήλωσε χαρούμενος για το ντεμπούτο του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του την Πέμπτη με το Εθνόσημο στο στήθος και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για τη πρώτη του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Κάτι το οποίο δήλωσε και μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα του "OPEN TV" ευχαριστώντας παράλληλα και όσους έτρεξαν για να βγάλουν γρήγορα τα χαρτιά του. Ο Βλαχοδήμος εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και τις δυνατότητες των συμπαικτών του.

«Πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που φτιάξαμε τα χαρτιά τόσο γρήγορα. Σε όλα τα άτομα. Χαίρομαι που έκανα το ντεμπούτο μου και κερδίσαμε. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είπαμε τι πρέπει να κάνουμε. Την διαδικασία για τα χαρτιά και την FIFA. Χαίρομαι που το καταφέραμε σε μικρό χρόνο να φτιάξουμε αυτά τα χαρτιά και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ τώρα.

Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Σε ένα γήπεδο που δεν ήταν τόσο καλό. Θέλαμε και το 2ο γκολ αλλά έχει την σημασία του ότι κερδίσαμε. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες.

Όλοι μας είμαστε καλοί παίκτες. Να πιστέψουμε όλοι στους εαυτούς μας. Κάναμε μία καλή αρχή. Να ακούμε τον κόουτς και να τρέχουμε και να προσπαθούμε όλοι για την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ