ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χριστόπουλος: "Η Εθνική έχει πολύ ταλέντο"

ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο προπονητής της Καλαμάτας, Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη. Τι είπε για την Εθνική ομάδα και τη νέα προσπάθεια στην Καλαμάτα.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με το Νίκο Συριώδη μίλησε ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο προπονητής της Καλαμάτας, πλέον, μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Φινλανδία αλλά και την παρουσία του τη φετινή σεζόν στην ομάδα της Καλαμάτας και τους στόχους του.

Για τη νίκη της Εθνικής επί της Ουγγαρίας:
«Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον την Εθνική και θέλουμε να πηγαίνει καλά. Είναι νέα ομάδα και το πιο σημαντικό είναι να έρθουν τα τρίποντα και τα καλά αποτελέσματα. Μετά θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις. Η Ουγγαρία είναι καλή ομάδα με καλά τρεξίματα και τακτική. Η Εθνική έχει πολύ ταλέντο. Σίγουρα ο κύριος Σκίμπε πειραματίζεται και κάνει πολλές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όταν κατασταλάξει σε ένα κορμό 9-10 ποδοσφαιριστών τότε η Εθνική θα δείξει τι μπορεί να κάνει».

Για το αν βλέπει να έχει αλλάξει η φιλοσοφία της Εθνικής:
«Θέλω να μιλήσω για τη φιλοσοφία που παρατηρώ εγώ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πλέον δεν υπάρχει επιθετικό και αμυντικό ποδόσφαιρο, αλά η ενέργεια, η δύναμη και τα ποιοτικά τρεξίματα. Όλα αυτά μαζί φέρνουν την καλή άμυνα ή την καλή επίθεση. Εκεί θα πρέπει να επικεντρώσει την προσοχή του ο κύριος Σκίμπε. Θα πρέπει να βρει τέτοιους ποδοσφαιριστές που να έχουν μία χημεία. Το σημαντικό δεν είναι πόσες πάσες θα αλλάξει η ομάδα μα μπροστά, αλλά να κερδίζει τις ατομικές μονομαχίες».

Για το ματς με τη Φινλανδία:
«Ομάδες όπως η Φινλανδία, η Ισλανδία ή η Ουαλία που στηρίζονται στα χαρακτηριστικά που λέω, πλέον μπορούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι να χτυπήσουν τη νίκη. Δεν έχω παρακολουθήσει την Φινλανδία για να την ξέρω τακτικά, αλλά θέλω να δω την Εθνική να κερδίζει τις προσωπικές μονομαχίες κι έτσι θα φτάσουμε στη νίκη».

Για τη νέα προσπάθεια στην Καλαμάτα:
«Για να έρθω στην Καλαμάτα μέτρησε η λογική και το συναίσθημα. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι από την αρχή έχοντας στα χέρια μου ένα πολύ δυνατό brand name όπως είναι η Καλαμάτα. Πήρα εγγυήσεις για να έρθω, ενώ επίσης η Καλαμάτα είναι η πόλη μου. Εδώ μεγάλωσα, είναι η μισή μου ζωή εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ