ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζέκα: "O Βλαχοδήμος ζήτησε τρεις παίκτες στο τείχος, μόνο εγώ πήγα"

Ζέκα: "O Βλαχοδήμος ζήτησε τρεις παίκτες στο τείχος, μόνο εγώ πήγα"

Ο Κάρλος Ζέκα δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής είναι ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στην ασυνεννοησία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο δεύτερο τέρμα που δέχθηκε η Ελλάδα.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς σκόραρε με φάουλ στο 15' απέναντι στην Εθνική μας, έχοντας τείχος με... έναν αντίπαλο απέναντι και ενώ η οδηγία του Βλαχοδήμου ήταν για τρεις. Μετά το ματς με τη Βοσνία, ο μέσος της Κοπεγχάγης, Κάρλος Ζέκα, ανέφερε:

"Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, δεχθήκαμε δύο γκολ και φταίμε όλοι γι' αυτά τα γκολ. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, πιστεύαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει εδώ στην Βοσνία. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά με λίγη προσοχή μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη"

Ο 30χρονος μέσος της Εθνικής, αναφέρθηκε και στο δεύτερο τέρμα που δέχθηκε η Ελλάδα και την ασυνεννοησία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο: "Ο Οδυσσέας ζήτησε τρεις παίκτες, εγώ ήμουν εκεί, κάνανε γρήγορα το φάουλ και χαθήκαμε εκεί. Να δουλέψουμε να δούμε τι κάναμε λάθος και να μην ξανασυμβεί στο μέλλον".

Δείτε το γκολ και την ασυνεννοησία των παικτών της Εθνικής:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ