ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ατζέντα της συνάντησης Βασιλειάδη με FIFA - UEFA

1ο ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΠΑΣΥ / Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Vasileiadis EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί αύριο (12/10) για τρέχοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους Πετρ Φούσεκ, Ζόραν Λάκοβιτς, Άντζελο Ρηγόπουλο και Μάριο Γεωργίου. Ποια είναι η ατζέντα.

Συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί αύριο (12/10) ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και στελέχη από τις διεθνείς συνομοσπονδίες. Πρόκειται για ένα ραντεβού με ανθρώπους από τη FIFA και την UEFA που έχουν ενεργό ρόλο στα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναμφίβολα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα ειπωθεί ένα 24ωρο μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους του Big-4.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί με τον υπερσύμβουλο της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, με τον τοποτηρητή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Ζόραν Λάκοβιτς, τον Άντζελο Ρηγόπουλο, ο οποίος είναι επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA και με το μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Μάριο Γεωργίου.

Όσον αφορά στην ατζέντα της συνάντησης, το VAR είναι σίγουρα ένα θέμα που θα συζητηθεί, αφού όπως είπε και πριν τρεις ημέρες ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, θα είναι έτοιμο στα μέσα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, ο αθλητικός νόμος και οι προβλέψεις για την καταπολέμηση της βίας, τα χειραγωγημένα ματς και ο τρόπος αντιμετώπισής τους και όχι μόνο.

Υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα, ενώ το πολεμικό κλίμα που εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ των παραγόντων των μεγάλων ΠΑΕ, έστω και αν πέρασαν σχετικά αναίμακτα τρία ελληνικά ντέρμπι υψηλής επικινδυνότητας, είναι θέμα που απασχολεί τις διεθνείς συνομοσπονδίες.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ