ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Τρία κρούσματα στον Πανναυπλιακό, έκλεισαν όλες οι εγκαταστάσεις

Ανακοίνωση του Πανναυπλιακού για τα κρούσματα κορονοϊού: Σε συνέχεια των ανακοινώσεων για τα κρούσματα στην ομάδα του Πανναυπλιακού, επιβεβαιώνουμε πως μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους αρμόδιους φορείς την Κυριακή τα κρούσματα στην ομάδα είναι τρία. Οι νοσούντες βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους σε καλή κατάσταση και αναμένουν την επανεξέτασή τους το επόμενο διάστημα. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά στον ιό.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ανακοίνωση του Πανναυπλιακού για τα κρούσματα κορονοϊού: Σε συνέχεια των ανακοινώσεων για τα κρούσματα στην ομάδα του Πανναυπλιακού, επιβεβαιώνουμε πως μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους αρμόδιους φορείς την Κυριακή τα κρούσματα στην ομάδα είναι τρία. Οι νοσούντες βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους σε καλή κατάσταση και αναμένουν την επανεξέτασή τους το επόμενο διάστημα. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά στον ιό.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ναύπλιο για τα τρία κρούσματα στον Πανναυπλιακό, με τους τοπικούς φορείς να βάζουν λουκέτο σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Τρία είναι πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανναυπλιακού, με τους αθλητές της να έχουν μπει σε κατ' οίκον καραντίνα από τη Δευτέρα (11/8). Η ανησυχία στο Ναύπλιο είναι μεγάλη, με τους τοπικούς φορείς να βάζουν λουκέτο σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, ακόμη και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο οποίο αγωνίζεται ο Οίακας.

Η ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη θα καθυστερήσει, έτσι, την έναρξη της προετοιμασίας της η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, για τουλάχιστον τρεις-τέσσερις ημέρες. Όσο για τους παίκτες του Πανναυπλιακού; Θα υποβληθούν τις επόμενες μέρες σε νέο έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας τους.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ