ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αυγενάκης τα λέει με Φούσεκ, Γραμμένο και Λυσάνδρου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΜΗΝΑ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΜΗΝΑ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους εκπροσώπους των ΕΠΟ, Super League 1 και FIFA/UEFA.

Συνάντηση με την ηγεσία της ΕΠΟ, της Super League 1 αλλά και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ θα έχει την Δευτέρα (5/8) ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε αυτή αναμένεται να βρεθούν από πλευράς ΕΠΟ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος και από πλευράς Super League 1 ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Στην ατζέντα θα είναι δεδομένα οι αλλαγές στους νέους κανονισμούς του ΚΑΠ που πέρασαν στην εκτελεστική επιτροπή της 31ης Ιουλίου αλλά και όσοι δεν πέρασαν με σκοπό να τεθούν υπόψιν του Υφυπουργού ώστε να είναι και αυτός ενήμερος για τις τροποποιήσεις και να περάσουν στην επόμενη γενική συνέλευση.

Τις προηγούμενες μέρες άλλωστε και μετά τις συναντήσεις που είχε ο Υφυπουργός αθλητισμού με κάθε έναν ξεχωριστά διατυπώθηκε μια διάσταση απόψεων και μια πρώτη κόντρα στην οποία όμως δεν δόθηκε συνέχεια.

Οπότε την Δευτέρα ο κ. Αυγενάκης και οι Φούσεκ, Γραμμένος, Λυσάνδρου θα καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν εκτενώς για όλα.

Στην ατζέντα δεν είναι το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τα τηλεοπτικά και τις ομάδες της Super League 1 και Super League 2 αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να πέσει και αυτό στο τραπέζι.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ