ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μαστούρ νίκησε τον Ριμπερί

Ο Μαστούρ νίκησε τον Ριμπερί

Η Λαμία νίκησε (1-3) τον Απόλλωνα στη Λάρισα με τον Μάχη Χάβο να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο των Φθιωτών, για τους οποίους έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο κι ο Μαστούρ. Πρώτο ματς με τους Θεσσαλούς ο Ριμπερί.

Με τον Μάκη Χάβο να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της και τον Χασίμ Μαστούρ να φορά για πρώτη φορά της φανέλα της (έστω κι όχι σε επίσημο ματς), η Λαμία νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας. Ντεμπούτο έκανε για τους Θεσσαλούς αδελφός του Φρανκ Ριμπερί, Στιβέν.

Ο Απόλλων Λάρισας μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση της Φιλιππούπολης και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξή της έφθασε κοντά στο ν' ανοίξει το σκορ. Ο Λουκάο πέρασε τον Αντέτζο, αλλά ο Σαράνοβ επενέβη άμεσα. Με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο, οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που απείλησαν ξανά.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ματς (30'), ο Λούκας έκανε το σουτ, αλλά ο Σέρβος γκολκίπερ ήταν εκεί που έπρεπε. Ύστερα από ένα λεπτό ο Τασιούλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Σαράνοβ.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 34'. Ο Μπλάζιτς βγήκε από τ' αριστερά, κουβάλησε την μπάλα όσο έπρεπε, έκανε τη σέντρα κι ο Μπαράλες με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 36' οι "κυανόλευκοι" έχασαν ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμα. Ο Μπαράλες έβγαλε μόνο του τον Μαστούρ, ο Μαροκινός δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λάρισας έφθασε στην ισοφάριση λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Τασιουλής βγήκε από τα δεξιά, έδωσε στον Μαρκολίνο κι ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το σουτ του Επστάιν στο 51ο λεπτό ύστερα από στρώσιμο του Καραγκούνη απομακρύνθηκε, ενώ μετά από τέσσερα λεπτά (55'), ο Μπλάζιτς τροφοδότησε κάθετα τον Καραγκούνη, αλλά η προσπάθεια του να "κρεμάσει" τον γκολκίπερ του Απόλλωνα δεν ήταν εύστοχη.

Στο 68' ωστόσο, η Λαμία ανέκτησε το προβάδισμα. Ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα, ο Μπαράλες έστρωσε την μπάλα στον Δημούτσο κι αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Κι όμως, η ομάδα της Φθιώτιδας είχε και τρίτο γκολ. Στο 76' σκόραρε ο Γεβγέν Μπούτνικ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Μπάμπη Τεννέ, με ωραίο σουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροίζι):Κουτογλίδης (46’ Μαντζάρης), Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Λούκας, Χατζής, Ριμπερί (22’ Καμπέρης), Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιούλης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κακάμης, Ζαϊμί, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Τσιάτας, Ρενάτο, Γαρυφαλλόπουλος, Μπιμάι, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Γκουντρουμπής.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος):Σαράνοβ (46’ Μελίσσας), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Σκόνδρας), Αντέτζο (46’ Ασίγκμπα), Αναστασιάδης (46’ Καρυπίδης), Σκαρντοβέλι (68’ Παπαργυρίου), Δημούτσος (68’ Πλιάτσικας), Μπλάζιτς (68’ Οσμάν), Καραγκούνης (68’ Τσούκαλος), Μαστούρ (68’ Μπούτνικ), Μπαράλες (68’ Μπουλούλης), Καραμάνος (46’ Επστάιν).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ