ΕΛΛΑΔΑ

O Μητσοτάκης διέγραψε τον Ζαγοράκη από τη ΝΔ

O Μητσοτάκης διέγραψε τον Ζαγοράκη από τη ΝΔ

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να διαγράψει τον Θοδωρή Ζαγοράκη από τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε για το πόρισμα της ΕΕΑ και τον ΠΑΟΚ.

Σε εξέλιξη είναι η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, όπου τόνισε πως με νομοθετική ρύθμιση δεν πρόκειται να υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο κ. Πέτσας γνωστοποίησε πως με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη διαγράφτηκε από τη Νέα Δημοκρατία ο ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης.

"Με απόφαση του πρωθυπουργού η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα για να μην παίρνονται εξοντωτικές ποινές. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφασή του πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Ζαγοράκης", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Δευτέρας (27/01) ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέδωσε ανακοίνωση και απείλησε πως θα ανεξαρτοποιηθεί με αφορμή το πόρισμα της ΕΕΑ που εισηγείται τον υποβιβασμό των ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του: "Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

Θ. Ζαγοράκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζαγοράκης: "Να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία"
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ