ΕΛΛΑΔΑ

Ο παίκτης του Ηροδότου που κέρδισε πέναλτι από την Αργεντινή

FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αρμάντα Γκούφα που αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο, έκανε υπέροχη ενέργεια σε βάρος της εθνικής Αργεντινής υπό το βλέμμα του Λιονέλ Μέσι και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η Νικαράγουα μείωσε σε 5-1 σε φιλικό παιχνίδι.

Η εθνική Αργεντινής έδωσε φιλικό με τη Νικαράγουα, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του Copa America, και επικράτησε με 5-1. Η "αλμπισελέστε" ήταν σαφέστατα ανώτερη, αλλά ένα... δικό μας παιδί μαγνήτισε το ενδιαφέρον, έστω για μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Αρμάντο Γκούφα, παίκτης που αγωνίστηκε το προηγούμενο εξάμηνο στον Ηρόδοτο, στη Football League, με πατέρα Έλληνα και μητέρα από τη Νικαράγουα, έκανε εξαιρετική ενέργεια στα τελευταία λεπτά του φιλικού και κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το γκολ της τιμής για την εθνική του ομάδα.

Ο 24χρονος εξτρέμ έχει παίξει στην Ελλάδα σε Παναιγιάλειο, Απόλλωνα και Παλαιόχωρα. Για πρώτη φορά κλήθηκε στην εθνική Νικαράγουας τον Μάρτιο του 2019 και έκτοτε καλείται συνεχώς στα παιχνίδια που δίνει.

Δείτε την ενέργεια του Γκούφα και το βλέμμα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε παίξει για ένα 45λεπτο και είχε προλάβει να σημειώσει δύο γκολ:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ