ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε ξένους διαιτητές σε 69 παιχνίδια της Super League!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Περίπου τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση μελών της UEFA με εκπροσώπους του Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλα τα υπόλοιπα ματς των διεκδικητών του τίτλου.

Η συνάντηση εκπροσώπων των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους ανθρώπους των UEFA-FIFA ολοκληρώθηκε σε εστιατόριο κοντά στο Χίλτον έπειτα από περίπου τρεις ώρες. Μετά το πρώτο δίωρο αποχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, καθώς είχε δείπνο με τους εκπροσώπους της ουγγρικής ομοσπονδίας.

Οι Πετρ Φούσεκ (υπερσύμβουλος της ΕΠΟ), Ζόραν Λάκοβιτς (UEFA) και Μάριος Γεωργίου (Επιτροπή Παρακολούθησης) εκπροσώπησαν τις διεθνείς συνομοσπονδίες, τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, την ΑΕΚ η Αγγελική Αρκάδη, τον Ολυμπιακό η Λίνα Σουλούκου και τον Παναθηναϊκό ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτει από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο "Δικέφαλος" ζήτησε να οριστούν ξένοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των διεκδικητών του πρωταθλήματος. τους είπαν όμως ότι αυτό είναι δύσκολο να γίνει πρακτικά γιατί δύσκολα βρίσκουν διαθέσιμους ξένους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εν ολίγοις, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να οριστούν ξένοι διαιτητές σε 69 παιχνίδια πρωταθλήματος. Πέρα από τα δικά του 24 παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος, άλλα τόσα ματς έχουν οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ, Σύνολο 72 ματς και αν αφαιρεθούν τα τρία μεταξύ τους, είναι 69 παιχνίδια που ζήτησε ο Δικέφαλος να έρθουν να σφυρίξουν ρέφερι από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η UEFA στην αυριανή (12/10) συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, θα ζητήσει να υπάρξουν πιο γρήγορες διαδικασίες για το VAR.

Εξάλλου, οριστικοποιήθηκε ότι θα έρθει ξένος διαιτητής για το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο "Κλ. Βικελίδης", ενώ οι ξένοι αξιωματούχοι ανέφεραν πως αν υπάρχει καιρό πριν από ένα παιχνίδι κοινό αίτημα δύο ομάδων για ξένο, τότε θα εξετάζεται και πως οι ομάδες θα μπορούν να απευθύνονται στον Πετρ Φούσεκ για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στην συνάντηση δεν υπήρξαν εντάσεις, έγινε σε καλό και συναινετικό κλίμα και ζητήθηκε από τις μεγάλες ομάδες είναι να βοηθήσουν στη βελτίωση του προϊόντος και να εξομαλυνθούν οι εντάσεις και το εχθρικό κλίμα, ενώ η Επιτροπή Δεοντολογίας θα ενεργοποιηθεί για τις εμπρηστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ