ΕΛΛΑΔΑ

Π. Κόκκαλης για Μαρινάκη: "Μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος"

Π. Κόκκαλης για Μαρινάκη: "Μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Κόκκαλης απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και υποστήριξε πως του είχε προταθεί από τον ίδιο, μέσω Μώραλη, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.

Τις δικές του απαντήσεις στη συνέντευξη Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε ο Πέτρος Κόκκαλης μιλώντας στο "Κανάλι Ένα 90,4 fm" του Πειραιά. Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε μεταξύ άλλων:

« Έχει σημασία να πω την αλήθεια στον κόσμο του Πειραιά και, αν θέλει, ας βγει να με διαψεύσει. Ο κ. Μαρινάκης είναι ψεύτης. Όπως τσακώνεται με όλο τον κόσμο, κάποια στιγμή τσακώθηκε και με τον κ. Μιχαλολιάκο και μου ζήτησε, το Φεβρουάριο του 2014, να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Μου μετέφερε την πρόταση μέσω του Γιάννη Μώραλη που εργαζόταν τότε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και είμαστε φίλοι. Του ζήτησα δύο μέρες να το σκεφτώ, αλλά άμεσα αποφάσισα ότι, παρότι είναι σπουδαίο να είσαι δήμαρχος Πειραιά, δεν είμαι διατεθειμένος να είμαι δοτός δήμαρχος Πειραιά, με ένα δημοτικό συμβούλιο εκλεγμένο από τον κ. Μαρινάκη».

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό πρόσθεσε ότι « είναι πολύ μεγάλο μέγεθος, αλλά καμιά φορά παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό, θα μας κρίνει όλους η ιστορία».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε και στην εκπομπή "Άλλη Διάσταση" της ΕΡΤ όπου έκανε νέες αναφορές στη συνέντευξη Μαρινάκη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ