ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Προσέφυγαν και στο ΣτΕ

Παράσταση διαμαρτυρίας από μέλη του ΠΑΜΕ, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου εκδικάζεται η προσφυγή των Βιομηχάνων, του ΣΕΒ ενάντια στο ξεπάγωμα των τριετιών. Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Παράσταση διαμαρτυρίας από μέλη του ΠΑΜΕ, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου εκδικάζεται η προσφυγή των Βιομηχάνων, του ΣΕΒ ενάντια στο ξεπάγωμα των τριετιών. Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ξάνθη προσέφυγαν στο ΣτΕ και ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση ανάκλησης του πιστοποιητικού τους που δεν τους επιτρέπει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα.

Μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας έφτασαν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη με στόχο να ακυρωθεί η απόφαση ανάκλησης του πιστοποιητικού τους που δεν τους επιτρέπει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αιτούνται την έκδοση προσωρινής διαταγής, ενώ κατέθεσαν και αίτημα αναστολής της απόφασης.

Από την πλευρά τη η Ξάνθης ζητά επιπλέον να ακυρωθεί η απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με την οποία αντικαταστάθηκαν δυο μέλη και ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού(ΕΕΑ).

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα εκδικαστεί η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, το οποίο αποφάσισε να αναβάλλει τη σημερινή (17/02) εκδίκαση ύστερα από αίτημα των δύο ομάδων.

Εάν υπάρξει προσωρινή διαταγή είτε από το ΣτΕ που προσέφυγαν οι δύο ομάδες, είτε από εφετείο θα προκύψουν αναβολές στην εκδίκαση της υπόθεσης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ