ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο 42χρονος πρώην αναλυτής της Εθνικής Σταμάτης Αντωνίου

Πέθανε ο 42χρονος πρώην αναλυτής της Εθνικής Σταμάτης Αντωνίου

Θλίψη σκόρπισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του χαμού του 42χρονου Σταμάτη Αντωνίου, ο οποίος ήταν αναλυτής της Εθνικής Ελλάδας κατά τη θητεία του Μίκαελ Σκίμπε.

Απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης (1/7) από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο ο Σταμάτης Αντωνίου σε ηλικία 42 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προ δύο εβδομάδων επέστρεφε με την οικογένειά του από το εξοχικό τους όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, ακολούθως μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά 15 μέρες μετά απεβίωσε.

Κατά τη θητεία του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας, υπήρξε αναλυτής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ήταν πολύ φίλος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Θριάμβου Χαϊδαρίου και τεχνικός διευθυντής του. Ήταν παντρεμένος με την Σοφία Κοτρίδη (την είχε βαπτίσει ο Σάββας Θεοδωρίδης) και είχε τρεις κόρες.

Ο γυμναστής της Εθνικής, Σωτήρης Μπιζάς, τον αποχαιρέτησε μέσω facebook: "Εφυγες νωρίς αγοράκι μου και βιαστικά. Θα θυμάμαι πάντα αυτό το παιδί τον Σταμάτη τον Αντωνίου, τον αναλυτή της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου. Θα τον θυμάμαι για την δουλειά που έκανε, για το θάρρος που είχε να λέει την γνώμη του άφοβα όταν πίστευε ότι εξυπηρετούνταν το κοινό συμφέρον. Θα τον θυμάμαι για το πόσο πολύ αγαπούσε την εθνική ομάδα. Μα περισσότερο για το πόσο επιτυχημένος οικογενειάρχης ήταν και πόσο πολύ αγαπούσε την οικογένειά του. Για την οικογένεια σου φιλαράκι μου να είσαι περήφανος όπως και αυτοί θα πρέπει να είναι για εσένα. Εδώ έφθασες στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να πιστεύω οτι εκεί που πας θα συναντήσεις ακόμα υψηλότερο επίπεδο και συνθήκες να ασχολείσαι με αυτό που τόσο αγαπάς. ΦΙΛΕ ΜΟΥ συνεργάτη μου, συνάδερφέ μου ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ θα σε θυμάμαι πάντα".

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου: "Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα…".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ